Steeds vaker worden er VCA gecertificeerde verkeersregelaars gevraagd. VCA opleiding is een opleiding die in het teken staat van veiligheid, gezondheid en milieu.

Waaruit bestaat deze VCA opleiding:
Deze VCA opleiding bestaat uit een theorie die via e-learning gegeven word. Als deze theorie is afgerond dient u alleen nog examen af te leggen.

Doel:
Het doel van deze opleiding is dat u leert hoe u een veilige en gezonde werkomgeving creƫert voor niet alleen uzelf maar ook voor uw medemens. Tevens leert u hoe u moet omgaan met gevaarlijke stoffen.

Theorie:
De theorie zal via e-learning gegeven worden. Dankzij deze e-learning beschikt u altijd over de meest recente informatie die u vanuit uw huis kan leren. Tijdens de theorie worden de volgende punten behandeld:

Examen:
Het examen kunt u aanvragen via deze pagina. Het examen kan op verschillende plaatsen afgenomen worden zodat het altijd bij u in de buurt kan. Vanaf acht personen kan GWN opleidingen een examen bij u op locatie verzorgen. Voor meer informatie hierover kunt u mailen naar: info@verkeersregelaar-verschuur.nl. Na het examen hoort u gelijk of u geslaagd bent.

Vervolg:
Als u geslaagd bent dan zullen wij het diploma en de pas maken en zo snel mogelijk naar u opsturen. U kunt dan gelijk aantonen dat u VCA heeft. Het diploma is tien jaar geldig. Na deze tien jaar dient er weer opnieuw examen te worden afgelegd.

Als u niet geslaagd bent dan is de keuze aan u. Als u een herkansing wilt doen dan is dat mogelijk voor een lager tarief.

VCA opleiding