Verkeersregelaars

Verkeersregelaars worden steeds vaker ingezet bij wegwerkzaamheden, evenementen en calamiteiten. Zij staan daar om de verkeersstromen in goede banen te leiden. Dit komt mede door de toenemende hoeveelheid weg en werkverkeer.

Verschuur is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van verkeersregelaars. Dankzij jarenlange ervaring en een eigen opleiding kunnen wij u de kwaliteit bieden die u wil en die u van Verschuur mag verwachten.

Onze missie:

Verschuur heeft een missie. De verkeersregelaars van Verschuur zullen dan ook altijd geheel in veiligheids kleding staan, zijn vriendelijk tegen iedereen en zien er actief uit. Dit word bereikt door een gedegen opleiding die door Verschuur zelf gegeven word en een goede coaching in de verdere loopbaan. De verkeersregelaars van Verschuur zullen hier ook alles aan doen om dit te bereiken.

Ons team:

Verschuur heeft een uitbreidend team klaarstaan om u te helpen. Een jong en enthousiast team die graag het verkeer regelt bij uw werkzaamheden of evenement. Mensen met passie voor het werk en met gevoel voor het verkeer en de weggebruikers. Zij proberen het verkeer altijd in goede banen te leiden om zo de verkeershinder te beperken.

Prijs:

Wil u een offerte op maat voor uw verkeersregelaars? Dit kan door te bellen naar: 06-19399952 of te mailen naar: info@verkeersregelaar-verschuur.nl.Verkeersregelaars