Als kleine speler in een grote markt zou je denken dat Verschuur verkeersregelaars niet zoveel kan. Echter niets is minder waar. Juist omdat wij klein zijn kunnen wij de lijntjes kort houden, flexibel zijn en snel schakelen. Dat is ook de reden dat Verschuur een uitdagende opdracht is aangegaan: drie opleidingen, drie opleiders, drie examinatoren en drie kruisingen binnen 48 uur.

Een vaste opdrachtgever kwam met de vraag: kunnen jullie drie opleidingen in één dag doen? ja, wat moet je dan zeggen. Wij, als kleine speler met slechts één opleider moet dan drie volle groepen verkeersregelaars opleiding in twee dagen. Hoe ga je dat doen.

Na overleg met de SVNL bleek dat er drie examinatoren beschikbaar gesteld konden worden op één dag. Maar dan de opleiders nog. Ook die waren snel geregeld en opgeleid op instructeur te zijn. Nu, enkele weken later zijn wij er klaar voor om drie opleidingen te geven in twee dagen. Totaal 300 kandidaten. Zolang je als moto heb ‘kan niet, bestaat niet’ kan je ook als kleine speler grote invloed hebben in een grillige markt.

Wilt u ook ervaren wat er allemaal kan? Heeft u ook een speciale wens voor uw opleiding? Neem dan contact met ons op of kijk op: Opleiding verkeersregelaar.