De functie verkeersregelaar 9101 is opgenomen in de BRL-richtlijnen. Deze zwaardere eisen gelden voor de verkeersregelaars die worden ingezet voor tijdelijke verkeersmaatregelen volgens BRL 9101. Deze komen dus boven op de gangbare SVNL-richtlijnen.

Voor wie is deze opleiding verkeersregelaar 9101?

Deze opleiding is voor iedere verkeersregelaar die wordt ingezet bij tijdelijke verkeersmaatregelen volgens BRL 9101. Een bedrijf die een BRL 9101 certificaat bezit moet verkeersregelaars inzetten met een verkeersregelaar 9101 certificaat.

Waaruit bestaat de opleiding verkeersregelaar 9101?

De opleiding verkeersregelaar bestaat uit theorie welke klassikaal gegeven wordt. Het is een zeer uitgebreide theorie waarbij alle ins- en outs van het verkeerregelen en diverse wetgevingen besproken worden.

Verschuur als partner voor uw opleidingen?

N

Snel opleidingen beschikbaar

N

Compleet cursusaanbod

N

Automatisch bericht bij nieuwe data

N

Mooie prijzen

Theorie:

De theorie is zeer belangrijk in deze opleiding. De volledige theorie wordt gegeven in één dag. Tijdens de lessen wordt u meegenomen door ervaren beroepsverkeersregelaars die u alles kunnen vertellen over verkeerregelen, wet- en regelgeving en praktische zaken rondom het verkeer. Tijdens de theorie worden onder andere de volgende punten behandeld:

 

  • Wetgeving (WvW, RVV, BABW, enz.)
  • Uitrusting van een verkeersregelaar
  • Veiligheid in het verkeer
  • Praktijkvoorbeelden verkeerregelen
  • CROW-richtlijnen
  • BRL9101 richtlijnen
  • Houding en gedrag van een verkeersregelaar

Theorieexamen:

Aan het einde van de dag theorie wordt het examen afgenomen door ‘Stichting Infrakwaliteit’. Deze stichting bewaakt de richtlijnen, de examinering en de navolging van de richtlijnen. Als u hiervoor geslaagd bent ontvangt u een certificaat ‘Verkeersregelaar TVM’. Hierna kan je de taken als verkeersregelaar bij tijdelijke verkeersmaatregelen volgens de BRL 9101 richtlijnen, uitvoeren. Het persoonscertificaat is 3 jaar geldig, waarna opnieuw examen afgelegd moet worden.

Prijzen, data en aanmelden

Hieronder treft u de prijzen en de beschikbare data voor de opleiding. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor de opleiding? Dan kunt u een mail sturen naar: info@verkeersregelaar-verschuur.nl, of ons bellen op: 0342-224004

Bij aanmelding gaat u automatisch akkoord met de voorwaarden zoals beschreven in de ‘Voorwaarden opleidingen’.

Bij aanmelding van extra kandidaten wordt bij elke kandidaat 1,5 procent extra korting gegeven. Hierbij geldt een maximum van 20%.
Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief btw.

Ik wil graag op de hoogte blijven van nieuwe opleidingen!