Verkeersregelaars worden steeds vaker ingezet rondom wegwerkzaamheden, evenementen of calamiteiten. Verkeersregelaaars die de toenemende drukte op de wegen in goede banen proberen te leiden. Verkeersregelaars met gevoel voor hun werk en passie om alles te regelen.

Waarom kiest u voor ons?

Verschuur verkeersregelaars levert sinds 2014 verkeersregelaars met landelijke bevoegdheid. De verkeersregelaars beschikken over jarenlange ervaring en verkeersregelaarsinzicht, waardoor ze elke klus aan kunnen.
De verkeersregelaars staan altijd professioneel gekleed in een volledig geel uniform en voldoen daarmee aan alle eisen. Daarnaast beschikken de verkeersregelaars over een VCA-certificaat waardoor ze ook op het gebied van veiligheid mee denken.

Ons team!

Verschuur verkeersregelaars heeft een ruim team van verkeersregelaars waarmee ze u van dienst kunnen zijn. Een jong, gehecht en enthousiast team die graag het verkeer begeleidt rondom uw project, meedenkt en doortastend optreedt.

Verkeersregelaars nodig?

Dat kan. Wilt u een offerte op maat, of wilt u advies? Belt u 0342-224004 of mail naar: info@verkeersregelaar-verschuur.nl